Sellingen haalt uit tegen Drieborg

SellingenLang moest Sellingen wachten op een wedstrijd in de competitie, want medio december kwamen de zwart-gelen voor het laatst in actie. Tegenstander was Drieborg, een ploeg waar Sellingen vorig seizoen van heeft verloren en dus was scherpte en oppassen gevraagd. Dit lukte de ploeg, die zo graag in de top van de vijfde klasse E mee wil draaien, erg goed: 7-0.

Bovenliggende partij
De start van Sellingen was niet best, want binnen vijf minuten kwamen de gastheren erg goed weg. Drieborg raakte twee keer de paal en Sellingen had zomaar op 0-2 kunnen staan.
Na de onwennige start in de eerste tien minuten nam Sellingen langzamerhand het heft in handen en werd steeds meer de duidelijk bovenliggende partij. Met snel combinatiespel werd de de verdediging van Drieborg uit elkaar gespeeld: vele goede open kansen kregen de Sellingers, maar vonden steeds weer de uitstekende keeper van Drieborg op hun weg.

Lakens uitdelen
Vanaf de aftrap schakelden de geel-zwarten nog een tandje bij, het spel werd duidelijk beter en sneller. Drieborg kwam er nu helemaal niet meer uit en kon zich alleen maar bepreken tot verdedigend spel. Het goed spelende en conditioneel sterke Sellingen deelde de lakens uit en kreeg dan ook de beloning door na iets meer dan vijftig minuten de 1-0 binnen te schieten. Vervolgens liep Sellingen binnen een paar minuten uit en was de wedstrijd gespeeld. De meest productieve speler van de middag was Erik-Jan Veerbeek, die drie keer scoorde. De overige treffers kwamen op naam van Ian de Vrieze, Mark Haverkamp, Ben Bos en Arjan Santing.