Buurt Battle van FC Groningen bij Pekelder Boys

pekelder-boys1De Buurt Battle is een initiatief van FC Groningen dat in samenwerking met de gemeente Pekela wordt georganiseerd voor kinderen uit Pekela. Tijdens dit project staat maatschappelijke betrokkenheid in de buurt centraal. Zes weken lang wordt er door de jongeren getraind en worden er sociale buurtbijdragen uitgevoerd. Dit jaar vindt de Buurt Battle plaats in Nieuwe en Boven Pekela.

De Buurt Battle bestaat uit een gratis Kick Off met aansluitend een traject van zes weken waarin deelnemende kinderen training krijgen en zich via maatschappelijke activiteiten kunnen plaatsen voor het finaleteam van Pekela. Alle finaleteams uit de provincie worden op de finaledag gecoacht door de spelers en trainers van de eerste selectie van FC Groningen.

Kick Off
De feestelijke Kick Off van de Buurt Battle is op donderdag 3 maart 2016 van 14.00 tot 15.30 uur op de voetbalvelden van Pekelder Boys (Boven Pekela). Iedereen is welkom bij deze Kick Off waarbij leuke spelletjes en oefeningen worden uitgezet. Zo is er een snelheidsmeter aanwezig, kan er worden geschoten op een voetballuchtkussen en zijn er leuke prijsjes te winnen. Daarnaast zijn de trainers van de Buurt Battle aanwezig om alvast wat tips en trucs te delen.

Opgeven?
Opgeven kan via www.fcgroningen.nl/buurtbattle
Meer informatie over de Buurt Battle kun je ook vinden op www.facebook.com/buurtbattlepekela

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Koninklijke onderscheiding voor Mondker voorzitter

Voorzitter Henk Smid van v.v. Valthermond heeft afgelopen zaterdag een Koninklijke onderscheiding ontvangen. De ...

Half januari besluit over vorm waarin competities worden hervat

Er zijn nog twee opties open voor het uitspelen van de amateurcompetities.