In Memoriam: Lineke Christians – Van der Laan

IMVoetbalvereniging heeft met groot leedwezen kennis genomen van het feit dat Lineke Christians – Van der Laan op maandag 29 februari jl. is overleden. Lineke werd slechts zestig jaar oud. Lineke is altijd zeer betrokken geweest bij de vereniging.

Zo was zij actief als voetbalster en leidster van het dameselftal. Ook was ze bestuurslid, trouw vrijwilligster en was ze als supporter altijd langs de lijn aanwezig. De plechtigheid voorafgaand aan de crematie vindt op vrijdag 4 maart om 10.30 uur plaats in crematorium ‘Oost-Groningen’ te Winschoten.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Publicatiedata competitie- en bekerindelingen seizoen 2022/2023

Overzicht van de publicatiedata van de competitie-indelingen en beker-indelingen.

Batse jeugdvoetbaltoernooi zeer succesvol

Het was afgelopen weekend dusdanig druk op het sportpark van v.v. Musselkanaal, dat er ...