Versterking voor TEVV en Valthermond

Transfer_TalkNaar aanleiding van het faillissement van WKE hadden de selectiespelers tot en met vandaag (4 maart red.) de tijd om overschrijving aan te vragen naar een andere club. Velen van hen kozen voor een hoofdklasser of topklasser, maar ook twee Kanaalstreek-clubs mogen een oud-WKE’er verwelkomen, zo meldt RTV Drenthe. 

Slagveer naar TEVV
Fernando Slagveer komt per direct de gelederen van eersteklasser TEVV versterken. Hij is een bekend gezicht op sportpark ‘De Treffer’, want voor zijn overstap naar WKE speelde hij ook al in Tweede Exloërmond. Samen met onder andere broer Faizel zal Slagveer proberen TEVV in ieder geval te behouden voor de eerste klasse.

Schrik naar Valthermond
Valthermond is de andere Kanaalstreek-club die een oud-WKE’er mag verwelkom. De 19-jarige Joost Schrik, die als tweede doelman fungeerde in Emmen, maakt per direct de overstap naar de blauw-witten. “Valthermond is een leuke, warme club”, zo geeft de keeper te kennen op zijn Facebook pagina. Schrik is ook niet onbekend in de Kanaalstreek: hij is woonachtig in Borger en speelde in het verleden in de pupillen van SV Borger en de jeugd van FC Emmen.

Update (11:15): Trio WKE’ers voor TEVV
Naast de eerder aangekondigde komst van Fernando Slagveer, is op de website van v.v. WKE ook te lezen dat ook Henk Bakker en Emad Sanafikhah het Emmer woonwagenkamp verruilen voor sportpark ‘De Treffer’. TEVV versterkt zich derhalve met drie spelers van de Topklasser, waardoor de Mondkers wellicht de grote ‘winnaar’ worden in het dossier ‘WKE failliet’.

Update (13:50): Sanafikhah  heeft nog geen keuze gemaakt
Navraag bij Emad Sanafikhah leert dat het allerminst zeker is dat hij voor TEVV gaat spelen: “Ik heb meegetraind bij TEVV. Maar ik ben ook nog in gesprek met een andere club.”
Wel geeft Sanafikhah aan dat hij vandaag de knoop door gaat hakken: “Ik ga het vandaag rondmaken en ik zal in de loop van de dag wel duidelijk maken welke club het wordt.”

Update (18:40): Sanfikhah is er uit!
De kogel is door de kerk: ook Emad Sanafikhah heeft een club gekozen waar hij de resterende maanden van het lopende seizoen gaat doorbrengen. Helaas voor TEVV is dit niet in de Kanaalstreek, maar bij het Asser Achilles 1894.

ES

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Speelronde 10 FC Kanaalstreek Amateurtoto

Voor de volgende 8 wedstrijden dient door de deelnemers een voorspelling gedaan te worden.

Gasselternijveen en Johan Hollen verlengen

Gasselternijveen en Johan Hollen gaan ook volgend seizoen met elkaar door.

Nieuw Buinen en TEVV nog in de race

Na de kwartfinale van het Protos Weering zaalvoetbaltoernooi zijn nog twee clubs uit de ...