titanIn de strijd tegen degradatie kende Titan wel een hele slechte dag. Zelf verloren de Nieuw Weerdingers met 1-0 van het op de elfde plek bivakkerende  Amicitia VMC, terwijl ook de overige concurrenten onderin punten wisten te pakken. Hierdoor wordt het voor de rood-witten een karwei van jewelste om ook na de komende zomerstop in de tweede klasse uit te mogen komen.

Aanvallend onmachtig
Nog geen honderd mensen waren op het duel tussen Titan en Amicitia afgekomen en de thuisblijvers kregen gelijk. Gedwongen door het hobbelige veld waren fraaie combinaties op de vingers van een hand te tellen. De bezoekers gingen nog het beste met de omstandigheden om en waren via Wesley Elzer al voor rust dicht bij een voorsprong, maar de spits mikte steeds naast de doelmond van Titan-goalie Mark Braams. De thuisploeg was aanvallend onmachtig en slaagde er niet een keer in om gevaarlijk te worden.

Doelman de beste man
Ook de pauze en warme thee deed de Titanen geen goed. Binnen vijf minuten moest Titans beste man Mark Braams twee keer handelend optreden bij inzetten van Lars Koopmeijers en Ronald Stroobach. Bij de tweede poging van aanvoerder Stroobach was ook Braams kansloos. De lange vleugelspeler draaide kinderlijk eenvoudig weg bij Robin Broekema en schoot van dichtbij hard binnen.

Eén kans
Kort daarop viel de enige kans voor Titan te noteren. Kevin Faber vond met enig fortuin Harm-Jan Moesker en stak zijn handen al juichend in de lucht. Moesker faalde echter alleen voor doelman Patrick Schoonbergen, hiermee de aanvallende onmacht nogmaals onderstrepend. In het restant van de partij bleven de Stadjers eenvoudig overeind. Sterker nog, Braams voorkwam met een katachtige reflex een tweede Groninger treffer.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gieterveen verschaft zichzelf lucht

Gieterveen heeft zichzelf wat meer lucht verschaft door een klinkende 4-1 overwinning op Kwiek ...

Borger in tweede helft onderuit tegen koploper ZZVV

Borger hield het een klein uur goed vol tegen ZZVV, maar moest in de ...

Ter Apel in laatste kwartier langs Alteveer

Het gehavende Alteveer van René Nijgh hield lang stand tegen nummer twee Ter Apel, ...