Vriendenclub FC Kanaalstreek groeit door!

FCKDe ‘vriendenclub’ van de redactie van FC Kanaalstreek blijft groeien! Behalve het toenemende aantal bezoekers dat we mogen verwelkomen rekenen we ook het aantal mensen dat onze Facebook-pagina ‘liket’ tot onze vrienden: we naderen de 2100! Maar om onze website door te ontwikkelen voor jullie, liefhebbers van regionaal amateurvoetbal, is ook het hebben van een andere categorie vrienden noodzakelijk: adverteerders en sympathisanten.

De afgelopen periode is van verschillende kanten financiële steun toegezegd. Alle partijen die financieel bijdragen aan ons voortbestaan hebben we een plek gegeven op onze geactualiseerde vriendenpagina: onderstaande partijen hebben in de maand februari aangegeven in het jaar 2016 bij te dragen aan de doorontwikkeling van FC Kanaalstreek: hulde!!

Voor meer informatie over onze vriendenclub: www.FCKanaalstreek.nl/vrienden

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Edwin Drenth verlengt bij Gasselternijveen

Edwin Drenth en Gasselternijveen gaan ook in het seizoen 2024-2025 met elkaar door.

TransferTalk: Westerwolde ziet captain vertrekken

Het vertrek van aanvoerder Arjen Heidekamp was reeds aangekondigd bij zijn club Westerwolde, dus ...

Zaterdag 26 juni: NWVV – DKB

NWVV en DKB spelen zaterdag een oefenwedstrijd.