FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2015-2016 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het seizoen zal de speler met de meeste punten door FC Kanaalstreek in het zonnetje worden gezet: hij mag zich vanaf dat moment een seizoen lang het ‘Kanon van de Kanaalstreek’ noemen! Een eer die dit seizoen is voorbehouden aan Tristan Rotman van SC Stadskanaal.

5 & 6 maart
Opnieuw eisten dé Kanonnen van HOC de meeste aandacht op. Sander Zikken en Mark van Bergen maakten beiden twee goals in de met 2-5 gewonnen Kanaalstreek-derby tegen Buinen. Voor Zikken leverde het een sprongetje naar de gedeelde vierde plaats in het klassement op: de verdedigers van Gieterveen zijn gewaarschuwd! Ook Jan-Jaap Wever was een beetje blij: zijn TEVV verloor dan wel, maar de aanvalsleider zette een streepje achter zijn naam, waardoor hij de druk op Jeroen Buurke verder opvoert. Eervolle vermelding voor René Brinks, good old René Brinks. De oud-speler van SJS luisterde zijn debuut bij SV Mussel op met een hattrick.

Klik op onderstaande afbeelding om de tussenstand te bekijken…

kanon

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Vacature: assistent-trainer TEVV

Kersverse eersteklasser TEVV zoekt voor het seizoen 2015-2016 een assistent-trainer, ter aanvulling van de ...

Derbyvoetbal in beeld gevangen

De slotfase van de eerste helft van Stadskanaal – Musselkanaal was er één zoals ...

Wilbert Arends keert bij SETA terug op het oude nest

Wilbert Arends is volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van SETA.