SETA in het nieuw gestoken

setaHet eerste elftal van v.v. SETA is door vier sponsoren volledig in het nieuw gestoken. B&B Financieel Adviseurs uit Mussel, Van der Werff Autocleaning uit Stadskanaal, MRM Dak en Gevel Systemen uit Nieuw Buinen en Sahe Paint Inspection Services uit Musselkanaal hebben er voor gezorgd dat het team nieuwe tenues, trainingspakken, polo’s, vrijetijdspakken en tassen heeft gekregen. De ploeg staat er voor de rest van het seizoen en het komend seizoen weer netjes op.

Reclamedoek
Tevens is er door drie van de sponsoren een groot reclamedoek achter het doel geplaatst, waarmee de uitstraling van het sportpark weer wordt vergroot. SETA is zeer content met de sponsoring van deze bedrijven en bedankt hun voor de grote bijdrage die zij leveren aan de wederopbouw van de club.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

A&S Houtbouw Muur van de Kanaalstreek!

Komend seizoen kunnen de teams weer strijden om de titel Muur van de Kanaalstreek, ...

Data competitie- en bekerindelingen

In de maanden juli en augustus worden de competitie- en bekerindelingen bekend gemaakt.