Vechtmachine Alteveer in kraker langs SVZ

alteveerAlteveer heeft de kraker tegen SVZ in Zeijen met 3-4 weten te winnen. Op basis van passie en strijd trokken de Alteveerders terecht aan het langste eind. Het bleek een wedstrijd waar alles op en aanzat, met een onvoorspelbaar scoreverloop. Alteveer blijft door de overwinning meedoen in de top van de vierde klasse C.

Treffer De Wijk
In de eerste helft had SVZ het betere veldspel. Alteveer zette daar een gezonde dosis strijd en werklust tegenover. Zo ontspon zich een aardige wedstrijd met kansen voor beide ploegen. Topscorer Roy de Wijk schoot ruim tien minuten voor rust de 0-1 op het bord. Vlak voor rust wist SVZ de gelijkmaker binnen te schieten na een onoplettendheid in de Alteveer-defensie.

Doppelpack Sedda
Vlak na rust kwam Alteveer op 1-2. Een schot van Ray den Boef werd gekeerd, maar Damien Sedda was er als de kippen bij om de 1-2 aan te tekenen. SVZ probeerde vervolgens Alteveer middels goed positiespel aan het wankelen te brengen, maar de defensie onder leiding van Marcel Mik gaf geen krimp. Toen Damien Sedda de marge een kwartier voor tijd naar twee bracht, leek de wedstrijd gespeeld. Niets was minder waar.

In extremis
SVZ schroefde het tempo op en drong Alteveer naar achteren. Vlak na de 1-3 scoorde SVZ de aansluitingstreffer. Alteveer dreigde te bezwijken onder de druk. Vijf minuten voor het verstrijken van de officiële speeltijd kwam SVZ zelfs langszij. Hoewel er duidelijk sprake was van hands kende de scheidsrechter het doelpunt toe. In extremis rechtte Alteveer nog één keer de rug. Een lange bal werd door Bryan Schenkel op miraculeuze wijze tot doelpunt gepromoveerd. De laatste minuten was het vrouw en kinderen eerst voor Alteveer. SVZ wist niet meer in de buurt te komen van doelman Bart Heikens.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Knappe remise Borger bij Veenhuizen

Borger speelde een goede eerste bekerwedstrijd tegen het hogere geklasseerde Veenhuizen, beide ploegen hielden ...

Gasselternijveen heeft vizier niet op scherp tegen Meedhuizen

Gasselternijveen had het vizier niet op scherp staan tegen Meedhuizen en verloor uiteindelijk nipt.

Titan legt Gieterveen op de pijnbank

Titan heeft mede-vierdeklasser Gieterveen bijzonder veel pijn gedaan in hun onderlinge bekerduel. Na de ...