Mark Middeljans: “Buinerveen had recht op drie punten!”

BuinerveenHet was de grootste verrassing van het afgelopen voetbalweekend: Buinerveen dat in eigen huis GKC op een gelijkspel weet te houden. Maar navraag bij Mark Middeljans leert dat de blauwhemden geen recht hadden op het punt: “Iedereen was het er over eens. Buinerveen had vandaag moeten winnen!” Normaal gesproken speelt Middeljans in het tweede elftal, maar vanwege personele problemen kon Ludie Hulshof een beroep op hem doen.

Even helpen
“In de aanloop naar het weekend werd al duidelijk dat het tweede elftal niet in actie zou komen. Toen Ludie mij vervolgens vroeg, heb ik aangegeven dat hij mij op het wedstrijdformulier mocht zetten.” De koop van een woning die grondig verbouwd moet worden én het runnen van twee bedrijven noopten Middeljans aan het begin van dit seizoen tot het stoppen bij Buinerveen 1: “Dat had de prioriteit. Maar wanneer een tegenstander als GKC wacht en er is ruimte in de agenda, dan wil ik best even helpen.”

Hatelijke nul
Maar het werd meer dan helpen, want in de wedstrijd die in 3-3 eindigde, scoorde Middeljans twee keer: “Medespelers drongen er op aan dat ik ook onze strafschop nam. Niet helemaal de bedoeling, maar vooruit. Uiteraard is het zonde dat we in de laatste tien minuten de overwinning weg hebben gegeven, maar we zijn nu eindelijk van de nu af!”

Smaakt naar meer
Op de vraag of Middeljans nu weer vaker met broertje Dennis in het blauw van Buinerveen te bewonderen zal zijn, antwoordde de aanvaller bevestigend, al zal hij wel zijn wedstrijdjes uitkiezen: “Een uitwedstrijd tegen HOC heb ik bijvoorbeeld niet zoveel zin in, maar een ploeg die ook aan de onderkant van de stand te vinden is, daar wil ik me nog wel aan wagen. Helaas kan ik op 3 april niet. Het kampioenschap van Buinen en Buinerveen had ik nog graag een keer uitgevochten!”

Buinerveen viert de 3-1, Reinoud Kemp is verslagen… (foto: v.v. Buinerveen)

Mibuwijnen2

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Jeffrey Tappel: “Gieten heeft alle ingrediënten”

Tijdens het Univé Kerstzaalvoetboernooi in december botst Jeffrey Tappel, keeper van Gieten, op een speler van ...

René Nijgh: “Valthermond zit voor altijd in mijn hart”

Veel voetballers die momenteel actief zijn in de Kanaalstreek zullen wel eens jaloers kunnen ...

Harm-Jan Moesker voelt waardering bij Titan

In de vier seizoenen die Harm-Jan Moesker samenwerkte met Henri Goeree heeft de speler van Titan ...