SV Mussel op jacht naar plaats twee

Mussel.jpgAanstaande zaterdag is het dan eindelijk zover. SV Mussel mag aantreden tegen de nog ongeslagen koploper vv Sweel. Met 45 punten uit 15 duels heeft de Drentse lijstaanvoerder een perfecte serie wedstrijden neergezet. Op gepaste afstand zijn Tiendeveen, SV Mussel, Wildervank en WVV, met respectievelijk 34, 33, 32 en 30 punten in een felle strijd verwikkeld om de tweede plaats. Wildervank heeft overigens een wedstrijd meer gespeeld (17) dan Tiendeveen en SV Mussel, WVV speelde één wedstrijd minder (15).

René Brinks
SV Mussel speelt 26 maart tegen Tiendeveen en een week later op 2 april nog tegen WVV, beide wedstrijden worden op sportpark de Slenk afgewerkt en aanstaande zaterdag mag het dus op bezoek bij koploper Sweel. Wanneer alles meezit valt er ook op bezoek bij koploper Sweel drie punten te halen voor het keurkorps van trainer Tseard van der Meer. Met aanwinst Rene Brinks in de gelederen beschikt de oefenmeester sinds twee weken over veel meer ervaring binnen de lijnen. Ervaring die juist tegen een team als Sweel de doorslag kan geven.

SV Mussel ging in de heenwedstrijd tegen Sweel met 0-5 onderuit...
SV Mussel ging in de thuiswedstrijd tegen Sweel met 0-5 onderuit…

Revanche
Waar SV Mussel voor de winterstop nog met 0-5 verloor op eigen veld, hoopt het dus aanstaande zaterdag revanche te nemen op de lijstaanvoerder. In de heenwedstrijd lieten de Musselkers zich vooral in de tweede helft de kaas van het brood eten. De blauwe rode formatie wil graag het eerste team zijn dat wint van de tot nu toe ongeslagen koploper. De voortekenen zijn in ieder geval uitstekend. Er word op hoog niveau getraind en ook de oefenwedstrijd tegen Westerwolde zondag, dat in de zondag 4e klasse C uitkomt, bood veel perspectief ondanks de teleurstellende uitslag.

Tweede plaats
Op sportpark ’t Alterberg in Zweeloo wordt aanstaande zaterdag om 14:30 afgetrapt. Mocht SV Mussel aanstaande zaterdag als winnaar van het veld stappen dan zet het een stap in de goede richting. Echter om de felbegeerde tweede plaats in de wacht te slepen, wachten er dan alsnog zeven zenuwslopende finales.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Data competitie- en bekerindelingen

In de maanden juli en augustus worden de competitie- en bekerindelingen bekend gemaakt.

Tussenstand FC Kanaalstreek Eredivisietoto na speelronde 20

Tussenstand van de FC Kanaalstreek Eredivisietoto na speelronde 20.

Drietal nieuwelingen voor Bareveld

Een viertal nieuwelingen voor voetbalvereniging Bareveld.