Buinerveen viert 70-jarig bestaan

BuinerveenOp 1 april 1946 werd v.v. Buinerveen opgericht. Daarmee bestaat de club binnenkort dus zeventig jaar. Iet dat op zaterdag 2 april gevierd gaat worden. Het bestuur van de club nodigt alle (oud)leden, donateurs, vrijwilligers en overige verenigingsgebonden personen uit om hierbij aanwezig te zijn. Plaats van handeling is het sportpark in Buinerveen.

Programma
Het dagprogramma van die zaterdag ziet er globaal als volgt uit: ’s middags is er vanaf 15.00 uur inloop voor de jeugd met allerlei leuke buitenactiviteiten zoals springkussen, hindernisbaan en dergelijke. De jeugd zal tevens voetballen tegen de ouders! Voor oud-leden is er ’s middags vanaf 15.00 uur inloop in de kantine en een aantal oud-kampioensleden zijn specifiek uitgenodigd. Om 17.00 uur zal de competitiewedstrijd plaatsvinden tussen de eerste elftallen van Buinerveen en Buinen. De jubileumdag zal worden afgesloten met een feestavond, die om 20:00 uur start.

Bvn70

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Afgelastingen zaterdag 10 en zondag 11 oktober

Overzicht van de wedstrijden die voor zaterdag 10 en zondag 11 oktober zijn afgelast.

Transfertalk

Overzicht van de transfermutaties van de Kanaalstreekclubs.

Gieterveen zoekt trainer voor tweede elftal

Gieterveen is voor het seizoen 2020-2021 op zoek naar een trainer voor het tweede ...