Voetbalclinic voor meiden in Gasselte

ZVCOp woensdag 4 mei 2016, in de meivakantie, organiseert SJO ZVC ’14 een dag speciaal voor meiden. Deze dag is gericht op het ervaren van voetbaltechnieken, het spel en de sfeer van een vereniging. Naast ervaren voetballers is de organisatie voornamelijk op zoek naar meiden/dames die nog geen/weinig voetbalervaring hebben.

SC Heerenveen
Ben je tussen de 6 en 18 jaar en lijkt het je leuk om te (leren) voetballen? Dan ben je van harte welkom. Voor maar € 5,- krijgen alle deelnemers een clinic aangeboden door SC Heerenveen. Daarnaast zullen de deelnemers deelnemen aan een toernooi en zijn er verschillende activiteiten rond het veld voor deelnemers en toeschouwers.

GKC
Deze voetbaldag vindt plaats bij v.v. GKC op sportpark ‘Hoogte der Heide’ in Gasselte. Val je buiten deze leeftijdscategorie en lijkt het je leuk om de sport te vertegenwoordigen? Wij zijn ook op zoek naar begeleiders, vrijwilligers en scheidsrechters. Heb je hier interesse in, mail dan naar voetbaldagzvc14@gmail.com.

Aanmelden
Met de inschrijving maken de deelnemers automatisch kans op een fantastische voetbalprijs.
Geef je snel op via www.voetbaldagzvc14.jimdo.nl.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Geslaagde uitbreiding Hunzetoernooi

Louter positieve reacties van de deelnemende voetbal verenigingen na afloop van het jeugdtoernooi op ...

Bas Nibbelke volgend seizoen hoofdtrainer van HOC

Bas Nibbelke is volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van HOC.

Jeugdspelers ZVC ’14 in het nieuw

Het oudste elftal van SJO ZVC '14 is onlangs in het nieuw gestoken door ...