Gerwin de Wijk wijst Onstwedder Boys de weg

onstwedder_boysOnstwedder Boys heeft de wedstrijd tegen VVS op het eigen sportpark met 2-0 gewonnen. Heuglijk feit, naast de overwinning, was het gegeven dat Gerwin de Wijk verantwoordelijk was voor beide treffers. De Wijk keerde na maanden van blessureleed terug in de basisopstelling van de oranjehemden. Onstwedder Boys kruipt door de ongeslagen reeks van zeven wedstrijden steeds verder naar de subtop van de vierde klasse C.

Goudhaantje De Wijk
In de eerste helft waren er weinig mogelijkheden voor beide ploegen. VVS was helemaal niet gevaarlijk, terwijl Onstwedder Boys slechts twee kansen kreeg. Een omhaal van Taco Koudstaal werd door keeper Marco Broesder tot corner verwerkt en dezelfde Broesder reageerde alert op een schot van Gerben Meems. Na de thee lukte het de ploeg van Fokke de Jonge wel om te scoren. Na bijna zeventig minuten was het Gerwin de Wijk die een voorzet van Chris Strockmeijer bij de tweede paal binnen schoot. Tien minuten later was De Wijk opnieuw het goudhaantje: een vrije trap van de middenvelder werd door niemand geraakt, waardoor deze gelukkig tegen de touwen plofte.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Sellingen legt ook MOVV over de knie

Opnieuw een zege voor Sellingen, dat op de nacompetitie lijkt af te stevenen.

SC Stadskanaal neemt eerste horde richting promotie

Na de 2-0 zege van SC Stadskanaal in eigen huis zou de return in ...

Onstwedder Boys bewijst zichzelf goede dienst

Na de winterstop is Onstwedder Boys een ploeg in vorm. Van de vier gespeelde ...