SETA vergeet kater weg te spoelen

setaSETA mocht afgelopen zaterdag afreizen naar VEV, op dat moment de nummer elf in de vijfde klasse E. Dit zou op papier de ideale tegenstander moeten zijn om de kater van de wedstrijd tegen WVV weg te spoelen. Toch was het ook voor deze wedstrijd al duidelijk dat dit geen gemakkelijke middag zou gaan worden. Trainer Wilbert Arends miste maar liefst zes basisspelers, iets dat in de praktijk toch lastig op te vangen is. SETA bleef uiteindelijk op een gelijkspel steken: 1-1.

Doelpunt Van der Werf
Om verschillende redenen waren Patrick van der Werff, Raymond Allemekinders, Nico Themme, Rolf Beekman, Fidel Plat en Ben Davids afwezig. De spelers die wel het blauw-wit van SETA verdedigden traden aan op een zeer lastig te bespelen grasmat op sportpark ‘VEV’. In de negende minuut kon SETA op voorsprong komen na een goede aanval, maar helaas werd de bal door Michael Steinfelder net naast het doel geschoten. Ondanks dat de kansen spaarzaam waren in het duel, was het toch SETA dat op voorsprong kwam. Een voorzet van rechts kwam terecht bij Rick Hartman, die de bal subtiel over de keeper van VEV heen wipte, waardoor hij Ricardo van der Werf in de gelegenheid bracht om de 0-1 in te koppen. Dit was ook direct het laatste wapenfeit in de eerste helft.

Piening mist kracht
Direct na rust liet VEV zien wat hun bedoelingen waren: na een uitval over links kwam de thuisploeg op gelijke hoogte. Op dat moment waren en vijf minuten gespeeld in het tweede bedrijf. Ondanks dat het spel er zeker niet beter op werd en duidelijk was dat de gasten niet hun eigen spel konden spelen, waren ook nu de mogelijkheden om op voorsprong te komen voor SETA. Kansen en schoten van Goelema, Hartman en twee keer Steinfelder leidden echter niet tot een hernieuwde voorsprong. Vijf minuten voor het einde van de wedstrijd leken de Musselkanaalsters er alsnog met de winst vandoor te gaan, maar het schot van Marcus Piening miste kracht en precisie om de keeper van VEV het echt moeilijk te maken.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gasselternijveen onderuit in doelpuntrijk duel

Gasselternijveen heeft in de thuiswedstrijd tegen Witteveense Boys ’87 een nipte nederlaag geleden. De ...

Alteveer en Schoonebeek vermaken wel, maar scoren niet

In 4D heeft Alteveer nog steeds de punten hard nodig om aan het eind ...