BuinerveenBuinerveen kwam in de wedstrijd tegen DOS ’63 nog wel op voorsprong, maar ging uiteindelijk opnieuw onderuit: het werd 6-2. In de eerste helft benutte Ate de Vries een strafschop die was toegekend na een overtreding op Fabian Blaak. Nog voor de thee wist de thuisploeg de achterstand om te buigen, waarna in de tweede helft het verschil snel werd gemaakt. Bij een 5-1 stand wist Dennis Middeljans de stand een iets draaglijker aanzien te geven, maar uiteindelijk maakte DOS ’63 het halve dozijn alsnog vol.

BuinenBuinen mocht aantreden tegen het hoog geklasseerde Eext. Hoewel de ‘Ossen’ al na drie minuten de score openden, kon Buinen voorkomen dat de marge groter werd. Dit gaf de geelhemden de mogelijkheid om iets beter in de wedstrijden te komen. Dit leverde de ploeg van André Wever ook wel een aantal kansen op, maar tot treffers kwam het niet: toen Eext halverwege de tweede helft de marge verdubbelde was het verzet van Buinen gebroken.