TransferTalk: opnieuw TEVV-er die vertrekt

Transfer_TalkJaarlijks veranderen diverse spelers én trainers in de zomerstop van club. FC Kanaalstreek zal de komende periode zoveel mogelijk van deze mutaties proberen te vermelden. De nadruk ligt op proberen, want de ervaring leert ons twee dingen: er zijn heel veel spelers en trainers die van club wisselen (dus is het amper bij te houden) én over het algemeen wordt er meer gepraat over overschrijven dan dat er daadwerkelijk overgeschreven wordt…

Benjamin Mazeau naar Gieten
Na het aangekondigde vertrek van Roy Feiken is er opnieuw een speler van TEVV die de club gaat verlaten. Benjamin Mazeau, die momenteel meer op de reservebank zit dan hem lief is, vertrekt namelijk naar Gieten. De aanvallende middenvelder (23) werkt in Gieten en ziet een gang naar de (nu nog) derdeklasser als een goede stap: “Ik wil meer voetballen! En ik denk dat er in Gieten, dat over een jong en fanatiek team beschikt, meer kans op speeltijd is, dan bij TEVV.”

Ben jij, of ken jij een speler die van club gaat wisselen? Tip de redactie via: redactie@fckanaalstreek.nl

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Kerstzaalvoetbal Gieten: finaleavond

De 35e editie van het Kerstzaalvoetbaltoernooi in Gieten is ten einde. In sporthal ‘De ...

Meeden en Tammo van der Weerden verlengen samenwerking

Meeden is tevreden over de huidige samenwerking met hoofdtrainer Tammo van der Weerden en ...

Programma Jan Bralten Zaalvoetbaltoernooi 20 december

Overzicht van de wedstrijden die vandaag gespeeld worden op het Jan Bralten Zaalvoetbaltoernooi in ...