Musselkanaal niet langs rode lantaarndrager

musselkanaalMusselkanaal beleeft momenteel een mindere periode, want uit de laatste vijf wedstrijden werden slechts vier punten gehaald. En waar je afgelopen zondag een overwinning zou verwachten tegen nummer laatst DVC ’59, kwamen de groenhemden niet verder dan 1-1. Met de huidige negende plaats op de ranglijst is de ploeg nog allerminst veilig en moeten er in de laatste zes wedstrijden tegen onder andere de concurrenten Sleen, Twedo en CEC nog een aantal punten worden gepakt. 

Goal Sikkema
Onder goede weersomstandigheden, maar op een zwaar veld, was Musselkanaal het eerste kwartier de bovenliggende partij en werd er aardig gespeeld. Na 20 minuten kwam de ploeg van Bernd van Bolhuis dan ook verdiend op voorsprong, door een geweldig doelpunt van de jonge Tjeerd Sikkema. Hij nam een voorzet van Mark Bos uitstekend aan en schoot de bal hard in het net. Hierna werd het allemaal wat onrustiger en sloop de lange bal weer in het spel van de gasten. Duels werden verloren en DVC ’59 kwam steeds meer tot aanvallen. Dit leverde hen ook de gelijkmaker op, nadat doelman Melgers de bal niet voldoende kon stoppen en de bal eenvoudig ingetikt kon worden. Voor de rust kreeg Musselkanaal nog een enorme kans om weer op voorsprong te komen. Na een inschattingsfout in de defensie kon Mark Bos de lange doelman echter niet passeren.

Twijfelachtige beslissing
Na de thee werd het er allemaal niet beter op en werd er van beide kanten erg onrustig gespeeld. Na 55 minuten leken de bezoekers wel op 2-1 te komen via Ferdinand van der Sluis, maar na een doorkopbal van Gerwin Schmitz werd hij teruggefloten wegens buitenspel. Een twijfelachtige beslissing, maar de stand bleef gelijk. De thuisploeg kreeg ook nog een grote kans op de winnende goal, maar deze keer was het Melgers die goed redde. Zo eindigde de wedstrijd in 1-1 en kon dit een terechte uitslag genoemd worden.

Medawa

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Buinen verrast Gasselternijveen in eigen huis

Op basis van dit seizoen kan het niet direct een verrassing genoemd worden, maar ...

De warming up: drie ploegen gelijk

De ploeg waarvan iedereen het komende seizoen een kampioenschap verwacht, SC Stadskanaal, trapte het ...

Gasselternijveen op weg naar vliegende start

Voor aanvang aan dit seizoen speelde Gasselternijveen een wedstrijd tegen het RTL-Sterrenteam. In de ...