Collectief falen brengt Borger in problemen

borgerZelden zal een tegenstander van Borger zo’n makkelijke wedstrijd gehad hebben als afgelopen zaterdag. Borger bakte er werkelijk waar helemaal niets van en oogde negentig minuten lang als een lamlendig elftal, waarbij ook nog eens helemaal niets goed ging. Het gretige Hollandscheveld had dan ook een makkie en liet het slechts bij een half dozijn treffers: 0-6.

Niet opbrengen
Vanaf minuut één zat Borger totaal niet in de wedstrijd en liet het zich elke keer op simpele wijze aftroeven door de felle bezoekers. Borger kon het op één of andere manier niet opbrengen om te strijden, waardoor het vandaag echt helemaal nergens op leek. Het duurde tot een half uur spelen voordat de 0-1 op het scorebord stond. Vlak voor rust scoorden de bezoekers nogmaals, dit keer werd een strafschop benut.

Borger kwam er niet aan te pas tegen Hollandscheveld... (foto: Alle Oldenbeuving)
Borger kwam er niet aan te pas tegen Hollandscheveld… (foto: Alle Oldenbeuving)

Dubbele cijfers
Ook na rust kon Borger niet in de wedstrijd komen en werd het leed alleen maar erger. Hollandscheveld kon naar hartenlust aanval na aanval produceren omdat hen geen strobreed in de weg werd gelegd. De score liep in de tweede helft dan ook op naar 0-6, al hadden de dubbele cijfers met gemak behaald kunnen worden.

Handhaving
Een hele belabberde zaterdag voor het lamlendige Borger dat een collectieve wanprestatie leverde. In de resterende vier wedstrijden zal er uit een heel ander vaatje getapt moet worden, willen de groenhemden zich veilig spelen. De verschillen zijn zeer klein in de derde klasse D en dus moeten er punten gepakt worden. Te beginnen in de uitwedstrijd tegen SVM, op zaterdag 23 april.