SJS op de drempel van vierde klasse

SJSHet was een pijnlijke middag voor SJS. Vanaf de eerste minuut had de blauwe brigade niets te vertellen en werd het op alle fronten afgetroefd door een gretig, maar een bovenal kwalitatief sterker CSVC. Hoewel het er prima een paar meer konden zijn, bleef het scorebord steken op 5-0.

Remmen los
CSVC uit Coevorden bezet de vijfde plaats op de ranglijst en liet afgelopen zaterdag zien dat dat geen toeval is. Op het moment dat arbiter Wieringa voor het eerst floot gingen de remmen los bij de oranjehemden. Het had al na drie minuten resultaat. Bram Maes stond op randje zestien op de juiste plaats om een teruggelegde bal tegen de touwen te jagen. De thuisploeg bleef doordrukken en had ook al snel de score verdubbeld. Het was Kenan Dzananovic die hiervoor verantwoordelijk was.

Storm gaat liggen
Toen Marco Cremer na ongeveer twintig minuten de derde binnen werkte, leek een monsterscore in de maak. Echter, de storm ging wat liggen en CSVC werd wat slordiger. Hierdoor kon SJS een paar keer dreigend ten aanval trekken, maar daar bleef het bij. Aan de andere kant waren er ook nog wat mogelijkheden voor het elftal van Eric Prins, maar het bleef bij een ruststand van 3-0.

Ronald Zuidema (13) denkt er het zijne van... (foto: Brigitte de Wijk)
Ronald Zuidema (13) denkt er het zijne van… (foto: Brigitte de Wijk)

‘Doelman’ Sieders
SJS begon vrij aardig aan de tweede helft. SJS moest noodgedwongen veldspeler Gerben Sieders het doel laten verdedigen na een blessure van Marthyn van der Zande, maar het was geenszins van plan zich naar de slachtbank te laten leiden, ondanks het feit dat CSVC veel sterker was. Ruim een kwartier ging dit naar behoren en kwam Ronald Zuidema een keer gevaarlijk door, maar het hobbelige veld speelde hem behoorlijk parten en zijn inzet verdween ruim naast het doel.

Weinig lichtpunten
Daarna was het weer de beurt aan CSVC. In de persoon van Marco Cremer was het nu wel raak. Uit de draai schoot hij onhoudbaar binnen. Daarna lag het hele veld open en kregen beide teams kansen. CSVC overigens een stuk meer dan de twee van Oosting en Van Klinken voor SJS. Het slotakkoord was wederom voor Cremer, die een strafschop binnenschoot en daarmee zijn derde van de middag. Het zat er absoluut niet in deze middag voor SJS. Het enige lichtpunt was een goede invalbeurt van Tom Timmer.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gasselternijveen op weg naar vliegende start

Voor aanvang aan dit seizoen speelde Gasselternijveen een wedstrijd tegen het RTL-Sterrenteam. In de ...

Patrick Veldman loodst Gieten met vijf treffers langs SPW

Gieten was duidelijk een maatje te groot voor SPW. Patrick Veldman beleefde een mooie ...