Gasselternijveen en Buinen halen in

Als gevolg van slechte weersomstandigheden werden eerder in het seizoen talloze wedstrijden afgelast. Nu, met de langer wordende dagen én het einde van de competitie in zicht, is het tijd voor midweekse inhaalwedstrijden: onder andere voor Buinen en Gasselternijveen stond er een wedstrijd op het programma. Eén en ander met wisselend resultaat.

buinenVerlies
Voor de geel-zwarte combinatie uit Buinen wachtte een ontmoeting met Weiteveense Boys. De Boys waren heel lang naaste belager van aanstaande kampioen HOC, maar lieten de afgelopen weken veel punten liggen. Buinen wist dus dat het mogelijk was om de bezoekers pijn te doen en in de persoon van Wim Wilts lukte dit snel: 0-1. Helaas herstelde Weiteveense Boys de orde nog voor rust. Na de thee maakte Nick Jeuring nog wel de 2-2, maar toen was de koek op voor Buinen en liep ploeg, die zich in ieder geval een paar dagen runner-up mag noemen, uit naar 2-6.

- Banner Buinen

GasselternijveenWinst
Met de hakken over de sloot, maar gewonnen werd er door Gasselternijveen. Hiermee pakten de roodhemden tegen Oldambtster Boys voor het eerst sinds 29 november (!) weer eens de volle winst. En daar zag niet naar uit, want toen doelman Rolf Bies werd verrast door een schot van afstand, leek een nieuwe nederlaag in de maak. De achterstand werd echter omgebogen door een schot van Guus Buiter en een kopbal van Rick Bokhorst, die met zijn eigen kop scoorde. In de slotfase leek de thuisploeg voor een puntendeling te gaan zorgen, maar in de toegevoegde tijd maakte Thom Weggemans het verschil: 2-3.

AJN MMS

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like