Roy Supèr helpt NWVV naar winst

nwvvIn een ware degradatiekraker heeft NWVV een goed resultaat geboekt. Door met 2-5 te winnen van directe concurrent VVAK lijkt deze ploeg zich op te moeten maken voor de vijfde klasse. Voor de Nieuw-Weerdingers zijn er nog kansen om een langer verblijf in de vierde klasse af te dwingen, zowel via rechtstreekse handhaving of de nacompetitie.

Sterk begin
NWVV begon sterker aan de wedstrijd, zonder dat het in de beginfase grote kansen kreeg. De ploeg van trainer Geert Aalderink had, mede dankzij de harde wind in de rug, een veldoverwicht. Roy Supèr benutte de eerste grote kans voor de gasten. De spits rondde een prima aanval, met een droog schot, prima af. VVAK bleef onmachtig en moest voor rust nog twee tegentreffers incasseren. Rick Hendriks en Mark Kok straften slordigheden in de verdediging van de thuisploeg genadeloos af.

VVAK overwicht
Met de wind in de rug kreeg de thuisploeg in de tweede helft wel een overwicht en ook genoeg kansen op een beter resultaat, maar goede kansen waren niet aan Dennis Hoekman, Arjan Spang en Patrick Timmerman besteed. En zoals zo vaak treedt dan een oude voetbalwet in werking. Roy Supèr scoorde zijn tweede van de middag en bracht de stand op 0-4. Simon Boels maakte de stand iets draagelijker voor VVAK, maar Supèr bracht, met zijn derde van de middag, de marge weer naar vier doelpunten. In de slotfase bepaalde Patrick Timmerman de eindstand op 2-5.

Bron: RTV Drenthe

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gieterveen kent uitstekende middag bij DOS ’63

Gieterveen heeft goede zaken gedaan in de vijfde klasse F. Door zelf te winnen ...

Titan verslaat onmachtig Valthermond

Door doelpunten in de eerste en laatste minuut won Titan de Mondenderby van Valthermond ...