Gezocht: trainer voor het tweede elftal

borgerVoor het seizoen 2016-2017 is SV Borger op zoek naar een ambitieuze, gedreven en enthousiaste trainer voor het tweede elftal, dit seizoen uitkomend in de vierde klasse. Borger is een ambitieuze derdeklasser met veel aandacht voor de eigen jeugd. Het jeugdbeleid is erop gericht om de standaard jeugdteams ten minste op het niveau van de eerste klasse te laten uitkomen.

Het tweede seniorenteam op zaterdag komt momenteel uit in de vierde klasse en bestaat uit een mix van ervaren spelers en jeugdige talenten. Voor zowel de A1 jeugd als het tweede elftal geldt dat een overstap naar het eerste team erg groot is. Van de nieuwe trainer wordt gevraagd een bijdrage te leveren aan het laten doorgroeien van spelers van de eerste selectie.

SV Borger zoekt een trainer die:

  • De twee trainingsavonden (maandag en woensdag) verzorgt en het tweede team coacht tijdens de wedstrijden op zaterdag;
  • Deelneemt aan het periodiek trainersoverleg met de hoofdtrainer en de trainers van de hoogste jeugdteams;
  • In het bezit is van minimaal TCIII of de bereidheid heeft om deze te behalen;
  • Spelers individueel en een team beter weet te maken;
  • Sterk is in positief coachen tijdens trainingen en wedstrijden;
  • Een verbinder is door sterke communicatieve eigenschappen en de spelers weet te motiveren.

Interesse?
Heb je belangstelling voor deze functie? Mail dan je motivatiebrief en recent Curriculum Vitae uiterlijk 30 april 2016 naar: senioren@svborger.com. Voor vragen over deze functie kun je terecht bij Arne Joling, hoofdtrainer SV Borger (tel: 06 13552330) of Alwin Krans, bestuurslid senioren (mail: senioren@svborger.com)

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Trainerscarrousel

Overzicht van de trainers die blijven of vertrekken bij de clubs in de Kanaalstreek.

We hebben een winnaar!

Eerder deze week schreef FC Kanaalstreek een quiz uit, naar aanleiding van het staken ...

SETA en Kral verlengen

Vijfdeklasser SETA en haar trainer, Willy Kral, zijn onlangs een verlenging van de samenwerking ...