FCK Trainerstoto: Wilbert Arends (SETA)

trainerstotoWekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek om de uitslagen van tien wedstrijden te voorspellen. Voor iedere wedstrijd waarvan de uitslag goed wordt voorspeld, krijgt de trainer één punt. Uitzondering is de wedstrijd waarvoor de trainer de joker inzet: bij een goede voorspelling levert dit twee punten op. Aan het einde van het seizoen maken we de balans op: de winnaar wordt in het zonnetje gezet! Deze week de TOTO van de trainer van vijfdeklasser SETA: Wilbert Arends.

Wildervank – SETA
Een absolute primeur in onze trainerstoto: Wilbert Arends rekent namelijk op een nederlaag van zijn SETA. En daar is hij zo zeker van, dat hij zelfs de joker inzet op een overwinning van Wildervank. Overigens doet de oefenmeester dit uit nood én met tegenzin: “Ik mis zaterdag zes of zeven spelers. Dat is voor een kleine club als SETA niet op te vangen. Normaal gesproken zijn we dus kansloos.” Overigens past Arends ook een psychologisch trucje toe richting zijn pupillen: “Wellicht prikkelt het de heren om mij mijn ongelijk te bewijzen.”

Sleen – Musselkanaal
Ook zijn voormalige ploeg, Musselkanaal, geeft hij komend weekend weinig kans: “Musselkanaal zit al een poos in een hele slechte fase zit. Als je in zo’n situatie komt, is het lastig om daar weer uit te komen.” In de terugkeer van Rick Berends ziet Arends een positieve impuls voor de groenhemden: “Daar staat het gemis van Gerwin Schmitz en Jordie Teuben door schorsingen tegenover ,dit zijn voor Musselkanaal belangrijke spelers.”

1 = winst thuisploeg, 2 = winst uitploeg, 3 = gelijkspel

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FCK Trainerstoto : Wilbert Arends (SETA)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...

FCK Trainerstoto: Hiske de Vries (Pekelder Boys)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...

FCK Trainerstoto: Arend Scholtens (Sellingen)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...