Onstwedder Boys doet goede zaken

onstwedder_boysOnstwedder Boys heeft zichzelf in de strijd om een plaats in de nacompetitie een heel goede dienst bewezen. In Roodeschool werd namelijk een de overwinning geboekt op Corenos. De oranjehemden doen hiermee goede zaken in de derde periode, maar passeerden Corenos ook in de algehele stand: de mannen van Fokke de Jonge wonnen met 0-2.

Opnieuw Scheper
In de eerste helft waren er aan beide kanten wat kleine kansen. Zo kregen Gerben Meems en Gerko Scheper mogelijkheden om de score te openen, maar beide wisten het net niet te vinden. Toch kwam Onstwedder Boys op voorsprong. Een vrije trap van Sven Jaegers werd door Gerko Scheper prima verlengd: 0-1.

Ondertal
Na rust kreeg de aanvoerder van Corenos de rode kaart getoond. Eerst kreeg hij geel wegens natrappen en vervolgens zijn tweede gele kaart wegens het beledigen van de scheidsrechter. Corenos werd ondanks de ondertal-situatie op het veld wel sterker, want het won meer duels en was feller. Rein Koudstaal moest een paar keer handelend optreden en Rutgert Tipker haalde nog een bal van de doellijn. Tien minuten voor tijd werd de wedstrijd beslist toen Gerwin de Wijk met een mooie pass Robert de Vries bereikte. Deze schoot de bal in de verre hoek: 0-2.