Kanon van de Kanaalstreek

FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2015-2016 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het seizoen zal de speler met de meeste punten door FC Kanaalstreek in het zonnetje worden gezet: hij mag zich vanaf dat moment een seizoen lang het ‘Kanon van de Kanaalstreek’ noemen! Een eer die dit seizoen is voorbehouden aan Tristan Rotman van SC Stadskanaal.

23 & 24 april
In het afgelopen weekend maakten 45 spelers in totaal 59 doelpunten. Een aantal van deze spelers maakte dit seizoen nog niet eerder een doelpunt, waardoor het aantal scorende spelers op 305 komt. Zij maakten gezamenlijk 1205 treffers, waarvan akte. Topschutters van de afgelopen speelronde waren Luuk Kenter (Borger), Mussels Wim Wubs en Erik-Jan Veerbeek: allen goed voor een hattrick. Sellingen deed overigens opnieuw van zich spreken met zes goals. De grootste eer gaat echter naar GKC, dat de dubbele cijfers haalde. 

In de totaalstand lijkt de titel ‘Kanon van de Kanaalstreek’ voor Jeroen Buurke een kwestie van tijd. Zijn naaste belager, Jan Jaap Wever, loopt namelijk vier treffers achter op de aanvaller van Gieten. Overigens is Koen Hateboer nog maar één treffer verwijderd van een plaats in de top vijf. Wat een comeback van de man die ook afgelopen weekend scoorde. Ook Luuk Kenter deed goede zaken in de totaalstand: zijn hattrick bracht hem van plaats 27 naar plaats 15.

Klik op onderstaande afbeelding om de tussenstand te bekijken…

kanon

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Programma vrijdag 28 juni

Overzicht van de oefenwedstrijden die vrijdag op het programma staan.

Blik op 2L: Danny Hingstman verruilt Rolder Boys voor LTC

Rolder Boys ziet komend seizoen een belangrijke en ervaren kracht vertrekken in de persoon ...

Opnieuw breuk voor SPW-doelman

De vergelijking met MASH kan gemaakt worden: nadat eerste doelman Jeffrey de Jonge in ...