SJS daalt af naar vierde klasse

SJSNa het puntverlies van vandaag is het doek voor derdeklasser SJS definitief gevallen: de Knoalsters degraderen naar de vierde klasse. Daarmee is de club terug op het niveau waar het in de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw speelde. Ook in het seizoen 1995-1996 speelden de blauwhemden in de vierde klasse.

Op en neer
Na dat seizoen brak een glorieuze periode aan, waarin twee keer op rij een promotie werd afgedwongen. Vervolgens werd in het voorjaar van 2000 de eerste klasse bereikt. Hierna brak een periode van sportief verval aan, waardoor SJS in 2003-2004 haar wedstrijden in de derde klasse afwerkte. Na twee promoties speelde SJS vervolgens drie seizoenen in de eerste klasse, waaruit het in 2008 degradeerde. Aan de club nu de taak op op het sportieve vlak weer een opgaande lijn te pakken.

Teleurstellend
In de huidige jaargang gaat het bijzonder slecht met SJS. In oktober van het afgelopen jaar werd drie keer een remise behaald, waarna in december een kleine opleving volgde. Er werden in die maand vier punten behaald uit drie wedstrijden. Maar ook na de winterstop bleven de Knoalsters veelvuldig punten morsen, waardoor degradatie het logische gevolg is van een teleurstellend seizoen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Voetbalvereniging SPW bestaat 75 jaar!

SPW viert 21 april 2021 het 75-jarige jubileum, een mooie mijlpaal.

FC Kanaalstreek Eredivisietoto Speelronde 17

Voor de volgende negen wedstrijden dient een voorspelling gedaan te worden door de deelnemers.

Internationale overschrijvingen amateurvoetbal via online registratiesysteem

Internationale overschrijvingen voor amateurvoetbal gaan nu via een online registratiesysteem.