nwvvHet heeft er alle schijn van dat het seizoen van NWVV verlengd gaat worden met een aantal wedstrijden. Door een overwinning met het kleinst mogelijke verschil is directe degradatie voorkomen, maar het gat naar de veilige tiende plaats is vier punten. Met nog twee wedstrijden op het programma lijkt het onmogelijk om dit gat te dichten. De zwart-blauwen hielden de kans echter wel open.

Gelukkige voorsprong
Tegenstander op het eigen sportpark was Pesse. Deze ploeg is al enige weken geleden gedegradeerd en staat met zes punten stijf onderaan. Toch was het vooral Pesse dat voor de thee gevaarlijk was. De thuisploeg kwam een aantal keren goed weg, onder meer toen een poging de lat teisterde. Ietwat gelukkig kwam NWVV toch op voorsprong: Tim Kollmer wilde de bal voorzetten, maar zag deze op gelukkige wijze via een speler van Pesse tegen de touwen belanden: 1-0.

Paal
Ook in de tweede helft wisten de Nieuw-Weerdingers de bezoekers niet hun wil op te leggen. Veel kansen werden er echter niet genoteerd in de beginfase. Later in de wedstrijd veranderde dat een beetje: NWVV kreeg een aantal kleine kansjes om de wedstrijd in het slot te gooien, maar liet dit na. Bijna kreeg de ploeg van Geert Aalderink de deksel op de neus, maar het was slechts de paal die geraakt werd door Pesse. Kortom, een gelukkige overwinning: op naar twee zeges in de resterende wedstrijden.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Koen Hateboer wederom goud waard voor Nieuw Buinen

Nieuw-Buinen heeft zondagmiddag weer laten zien mee te doen om het kampioenschap in 1F. ...

Onstwedder Boys laat overwinning glippen

Degradant Onstwedder Boys heeft haar eerste wedstrijd in de vierde klasse niet weten te ...

Zevenklapper voor Borger bij Tiendeveen

Borger beleefde een gemakkelijke middag bij Tiendeveen en won met hele ruime cijfers de ...