onstwedder_boysOnstwedder Boys zal ook in het volgende seizoen vierdeklasser zijn. Doordat Harkstede onlangs besloot haar eerste elftal uit de competitie te halen, moesten de oranjehemden zes punten (en twaalf doelpunten) inleveren. Tot overmaat van ramp ging ook de uitwedstrijd tegen GEO verloren, waarmee het lot van de mannen van Fokke de Jonge is bezegeld.

Eén kans Scheper
De beginfase in Garmerwolde was voor Onstwedder Boys, dat beter speelde dan haar tegenstander. Tot grote kansen leidde het spel echter niet. Pas na een half uur kwam de eerste grote kans tot stand: Gerko Scheper had de openingstreffer op zijn schoen. Zijn schot met links werd echter knap gered. Uit de tegenaanval wss het plotseling aan de andere kant wel raak. De Onstwedder verdediging zag er bij een hoge bal niet goed uit, waardoor GEO 1-0 maakt. De thuisploeg raakte vlak voor de rust ook nog de paal, maar de ruststand veranderde niet.

Orsel en de lat
Direct na de rust bracht Gerwin de Wijk de bal in de zestien, waar Rutgert Tipker zijn voet net niet voldoende tegen de bal wist te plaatsen. De bal belandde uiteindelijk op de paal. Verder miste Onstwedder Boys de tweede helft de werkelijke stootkracht om de wedstrijd om te draaien. Na een uur spelen maakte GEO uit een scrimmage de 2-0. Peter Orsel raakte namens Onstwedder Boys de lat nog, maar een goal bleef uit.