setaNa een periode van zeven wedstrijden zonder overwinning, heeft SETA eindelijk weer eens de volle winst binnen weten te halen. Op het eigen sportpark Schoolstraat in Musselkanaal werd Meedhuizen met 2-0 verslagen door doelpunten van Henri Plaggenborg en Arjan Kaijser. Volgende week wacht voor de Musselkanaalsters de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Veendam. Inzet van deze wedstrijd is het klimmen naar de achtste plaats.

Stevig in handen
Het begin van de wedstrijd was er één die je misschien niet zou verwachten in een wedstrijd in de vijfde klasse. Leuke aanvallen van beide kanten en na tien minuten had het maar zo al 2-2 kunnen staan. Meedhuizen was zeker de ploeg niet meer waar SETA in de eerste wedstrijd zo makkelijk over heen liep en de bezoekers voetbalden goed mee. Toch nam de thuisploeg de wedstrijd na twintig minuten stevig in handen. De gasten kwamen niet meer van eigen helft af en dat resulteerde uiteindelijk in een doelpunt van Henri Plaggenborg, na een goede aanval over rechts. SETA bleef kansen creëren, maar dit resulteerde niet in de gewenste tweede treffer.

Vervelend
In de dertigste minuut van de wedstrijd was er een vervelend moment voor Paul Cock van Meedhuizen. Hij kwam na een overtreding zo vervelend terecht dat hij uiteindelijk voor controle met de ambulance naar het ziekenhuis is gebracht. Na de korte onderbreking was het tot de rust alleen nog maar SETA dat aan aanvallen dacht, met een aantal grote kansen en de 2-0 van Arjen Kaijser.

Leven in de brouwerij
Na de rust gebeurde er lange tijd weinig noemenswaardig en pas na zeventig minuten in de wedstrijd kwam er weer een beetje leven in de brouwerij. Na een afgekeurde en niet gegeven zuiver doelpunt van SETA, kwam ook Meedhuizen ineens weer beter in de wedstrijd. Eerst was er een buitenspel-moment, waarbij de aanvaller van de gasten er door leek te zijn en onderuit werd gehaald in het strafschopgebied. In eerste instantie gaf de scheidsrechter een penalty aan Meedhuizen, maar na overleg met de grensrechter werdtoch het advies hiervan opgevolgd. Hierna waren er nog mogelijkheden aan beide zijden, maar werd er niet meer gescoord, waardoor SETA na lange tijd weer drie punten bij kon schrijven.