TransferTalk: Versterking voor kampioen HOC

Transfer_TalkJaarlijks veranderen diverse spelers én trainers in de zomerstop van club. FC Kanaalstreek zal de komende periode zoveel mogelijk van deze mutaties proberen te vermelden. De nadruk ligt op proberen, want de ervaring leert ons twee dingen: er zijn heel veel spelers en trainers die van club wisselen (dus is het amper bij te houden) én over het algemeen wordt er meer gepraat over overschrijven dan dat er daadwerkelijk overgeschreven wordt…

Aanvaller van SC Angelso naar HOC
Een paar dagen na het behalen van het kampioenschap in de vijfde klasse F heeft HOC al een eerste impuls gegeven aan de selectie. De 20-jarige Erwin van der Weide maakt namelijk de overstap van SC Angelslo naar de fusieclub uit Odoorn/Exloo: “Sander Zikken is een goede vriend van me, dus we gaan samen voetballen. HOC is voor mij de ideale stap om na lang blessureleed weer fris te beginnen.”

Van der Weide, die als spits en rechtsbuiten uit de voeten kan, scheurde namelijk zijn voorste kruisband én kampte met een ontstoken slijmbeurs in diezelfde knie: “Binnenkort word ik opnieuw geopereerd. Bij die ingreep gaat men die slijmbeurs uit de knie verwijderen. Daarna ga ik alles op alles zetten om bij het begin van de competitie volledig fit te zijn!”

Ben jij, of ken jij een speler die van club gaat wisselen? Tip de redactie via: redactie@fckanaalstreek.nl

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website