TransferTalk: drie nieuwe spelers voor Titan

Transfer_TalkJaarlijks veranderen diverse spelers én trainers in de zomerstop van club. FC Kanaalstreek zal de komende periode zoveel mogelijk van deze mutaties proberen te vermelden. De nadruk ligt op proberen, want de ervaring leert ons twee dingen: er zijn heel veel spelers en trainers die van club wisselen (dus is het amper bij te houden) én over het algemeen wordt er meer gepraat over overschrijven dan dat er daadwerkelijk overgeschreven wordt…

Drietal komt over van NWVV
Ondanks de degradatie van Titan naar de derde klasse hebben de rood-witten zich toch weten te versterken met drie nieuwe spelers. Het gaat om Raymond Poede, Rick Hendriks en Roy Super, die allen de overstap maken van buurman NWVV. Daarentegen moet Titan ook afscheid nemen van een tweetal spelers. Sonny Koops en Bennie Jeurissen hebben te kennen gegeven na dit seizoen te vertrekken bij de Nieuw-Weerdingers.

Ben jij, of ken jij een speler die van club gaat wisselen? Tip de redactie via: redactie@fckanaalstreek.nl

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Damacota verlengd contract met Cor Grozema en krijgt aantal versterkingen

Damacota is zeer te spreken over de werkwijze van hoofdtrainer Cor Grozema en heeft ...

SJS organiseert Freddie Pranger Memorial

SJS staat helemaal klaar voor de ontvangst van ruim 350 G-Voetballers die gaan deelnemen aan ...

Column: Vind de spiegel in jezelf

Column over de spiegel die je, jezelf als voetballer moet voor houden, geschreven door ...