Sellingen heeft nacompetitie voor het grijpen

SellingenSellingen is de laatste weken in erg goede doen. In de laatste negen wedstrijden werd er niet verloren, met als gevolg dat de geel-zwarten volop in de race zijn voor de nacompetitie. Deze moet komende zondag veilig gesteld worden op bezoek bij SPW in Stadskanaal, nadat afgelopen zondag THOS met een forse nederlaag naar huis werd gestuurd. Het werd maar liefst 9-0 voor de mannen van Arend Scholtens, met een hattrick van Ian de Vrieze.

Ban gebroken
Op voorhand leek het al een makkelijke middag te gaan worden voor Sellingen tegen laagvlieger THOS, maar het bleef oppassen omdat er geen misstap gemaakt mocht worden met het oog op de nacompetitie. Er werd vanaf minuut dan ook volop gejaagd op de openingstreffer en de gasten hadden geen antwoord op het snelle spel en de vele kansen van Sellingen. Zij hadden het eerste half uur dan ook geluk dat de gastheren slordig waren in de afwerking, maar in de 32e minuut werd dan toch de ban gebroken door Ian de Vrieze. Na goed doorzetten werkte hij de 1-0 tegen de touwen. Ook de 2-0 ruststand kwam op naam van De Vrieze, die een mooie aanval en dito assist van Ben Bos afmaakte.

Compleet overlopen
Na de rust een nog beter Sellingen en THOS dat compleet werd overlopen. Ondanks de warme temperatuur liet de thuisploeg een enorme drive en passie zien en werden de mannen uit Beerta van het kastje naar de muur gestuurd. Dit resulteerde uiteindelijk in een 9-0 overwinning, waar de dubbele cijfers ook zeker tot de mogelijkheden behoorden. In de tweede helft maakte Ian de Vrieze zijn hattrick compleet en waren ook Kristiaan Drenth, normaal een noeste mandekker, en de jonge B-junior Corné Prins trefzeker.