FCK Trainerstoto: Bernd van Bolhuis (Musselkanaal)

trainerstotoWekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek om de uitslagen van tien wedstrijden te voorspellen. Voor iedere wedstrijd waarvan de uitslag goed wordt voorspeld, krijgt de trainer één punt. Uitzondering is de wedstrijd waarvoor de trainer de joker inzet: bij een goede voorspelling levert dit twee punten op. Aan het einde van het seizoen maken we de balans op: de winnaar wordt in het zonnetje gezet! Deze week de TOTO van de trainer van derdeklasser Musselkanaal: Bernd van Bolhuis.

CEC – Musselkanaal
“Dit is voor beide teams de belangrijkste wedstrijd van het seizoen tot nu. En ik heb er alle vertrouwen in dat dit de laatste wedstrijd gaat worden voor ons dit seizoen.” Dan moet Musselkanaal wel winnen, want alleen dan ontlopen de groenhemden de nacompetitie: “We willen absoluut geen nacompetitie spelen. Iedereen is beschikbaar, dus zondag zullen we na afloop de verhalen van een winnaar moeten vertellen en niet de excuses van een verliezer.” Overigens verwacht Van Bolhuis een getergd CEC: “Ik ken Geert Aalderink als een  goede en fijne collega en hij zal ongetwijfeld iedereen op scherp zetten voor zondag. Zij zijn in een vrije val terecht gekomen met één overwinning uit de laatste acht duels. Dat zullen ze ongetwijfeld recht willen zetten.”

Pekelder Boys – BATO
“Een wedstrijd tussen twee ploegen die volledig aan elkaar gewaagd zijn en alles moeten geven voor lijfsbehoud. De beschikbaarheid van spelers en motivatie zal dan waarschijnlijk doorslaggevend zijn. Dat kan ik momenteel niet beoordelen.” En dus kijkt Van Bolhuis bij het doen van een voorspelling vooral naar het resultaat van de eerste onderlinge wedstrijd: “De eerste ontmoeting in Winschoten is door Pekelder Boys gewonnen en de Pekelders spelen nu thuis. Ik verwacht daarom een overwinning voor de Pekelders.”

1 = winst thuisploeg, 2 = winst uitploeg, 3 = gelijkspel

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FCK Trainerstoto: Wilbert Arends (SETA)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...

FCK Trainerstoto: Tseard van der Meer (SV Mussel)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...

FCK Trainerstoto : Wilbert Arends (SETA)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...