Geslaagde keepersdag Boy Nijgh Voetbalschool

Op vrijdag 6 mei jl. vond de tweede editie van de keepersdag van de Boy Nijgh Voetbalschool plaats. Meer dan dertig (33) keepers en keepster uit de leeftijdscategorieën F-pupillen tot en met C-junioren zetten onder zonnige weersomstandigheden op het hoofdveld van de Sportclub Stadskanaal hun beste beentje voor.

In de ochtend werden er in kleinere groepjes geoefend op verschillende keepersvaardigheden. Met grote gedrevenheid en veel plezier liet iedere keeper zich van zijn beste kant zien. Tussen de middag werd en genoten van een lunch die was aangeboden door Sportclub Stadskanaal. Na de lunch werd er in een vijfkamp met elkaar gestreden op verschillende onderdelen om te bepalen wie er de winnaars in de verschillende leeftijdscategorieën zou worden. De verschillende onderdelen waren: keepersbowlen, schieten en gooien op een gatendoek, gemeten snelheid  schieten van de bal, zover mogelijk uitschieten en penalty’s schieten en stoppen.

Winnaars in de verschillende categorieën werden Fin Alberts (Nieuw Buinen F1), Florent Smit (SC Stadskanaal E1), Sam Boer (SC Stadskanaal D3) en Joey Tjapkes (SC Stadskanaal C3).

Keepersdag16
Deelnemers en organisatie van de Keepersdag 2016…

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Udema verlaat Alteveer nu al

Niet meer op één lijn. Dat is de reden die door v.v. Alteveer wordt ...

Pekelder Boys trapt 75-jarig jubileum af met FC Groningen-clinic voor jeugdleden

Pekelder Boys trapte haar 75-jarige jubileum af met een FC Groningen-clinic voor haar eigen ...

Transfertalk: Actief Alteveer verrast met opvallende terugkeer

Alteveer heeft zich voor komend seizoen versterkt met Maurice Gersonius.