Gasselternijveen sluit teleurstellend af

GasselternijveenHet seizoen van Gasselternijveen begon zo mooi. Met een wedstrijd tegen het RTL-Sterrenteam, een aantal nieuwe krachten in de selectie en de gewenste overstap naar de vijfde klasse E. Nu, na het laatste competitieweekend is de conclusie dat de wedstrijd tegen het RTL Sterrenteam het hoogtepunt is geweest in een verder bleek seizoen. De roodhemden sloten het seizoen op typerende wijze af: tegen THOS ging men met 6-2 onderuit.

THOS effectiever
In de wedstrijd in Beerta begonnen de mannen van Roeland Deuring zeer zwak aan de wedstrijd, waardoor er bij rust al een 3-0 stand op het scorebord stond. Na de rust kwam Gasselternijveen beter in de wedstrijd en maakte Guus Buiter een doelpunt. Een te korte terugspeelbal stelde THOS vervolgens in staat om de vierde van de middag te maken. Vervolgens werd door Jelmer Valk opnieuw een aansluitingstreffer gemaakt, maar opnieuw bleek THOS de meest effectieve ploeg: de ploeg uit Beerta liep uit naar 2-6.

Teleurstellend
Met deze nederlaag sluiten de Nieveensters af op een magere negende plaats in een competitie waarin stiekem op een plaats in de nacompetitie was gerekend. Het meest teleurstellend zullen de recente resultaten tegen JVV en THOS zijn: van ploegen die het seizoen afsluiten met meer dan honderd tegengoals werd niet gewonnen. En dat zal pijn doen bij de ooit zo trotse Nieveensters.