kanonWe hebben een nieuw KANON! Door het maken van 28 treffers in de derde klasse mag Jeroen Buurke zich vanaf afgelopen zondag een jaar lang ‘Kanon van de Kanaalstreek’ noemen. De aanvaller van Gieten, de opvolger van Tristan Rotman van SC Stadskanaal, was al geruime tijd aanvoerder van de ranglijst die uiteindelijk uit 328 namen bestaat. Gezamenlijk maakten deze spelers 1384 treffers. De volledige ranglijst wordt op een later moment gepubliceerd.

Op zaterdag 25 juni zal Jeroen Buurke in het zonnetje worden gezet vanwege zijn prestaties. Houd voor informatie over de seizoensafsluiting van FC Kanaalstreek onze website en Facebook-pagina in de gaten! 

Kanon van de Kanaalstreek legt aan... Het Kanon van de Kanaalstreek legt aan…

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Voorbeschouwing 8 & 10 april

De zomertijd is ingegaan en de competities lopen richting het einde. Een zekerheid die ...

Transfertalk: Maurice Gersonius van Alteveer naar Titan

Maurice Gersonius maakt komend seizoen de overstap van Alteveer naar Titan.

Gezocht: freelance redacteur

FC Kanaalstreek is ter versterking van de redactie op zoek naar een flexibele freelance redacteur ...