kanonWe hebben een nieuw KANON! Door het maken van 28 treffers in de derde klasse mag Jeroen Buurke zich vanaf afgelopen zondag een jaar lang ‘Kanon van de Kanaalstreek’ noemen. De aanvaller van Gieten, de opvolger van Tristan Rotman van SC Stadskanaal, was al geruime tijd aanvoerder van de ranglijst die uiteindelijk uit 328 namen bestaat. Gezamenlijk maakten deze spelers 1384 treffers. De volledige ranglijst wordt op een later moment gepubliceerd.

Op zaterdag 25 juni zal Jeroen Buurke in het zonnetje worden gezet vanwege zijn prestaties. Houd voor informatie over de seizoensafsluiting van FC Kanaalstreek onze website en Facebook-pagina in de gaten! 

Kanon van de Kanaalstreek legt aan... Het Kanon van de Kanaalstreek legt aan…

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

René Nijgh blijft Alteveer trouw

René Nijgh blijft in dienst bij zijn club Alteveer. De oud-prof van Emmen en ...

Wilbert Arends keert bij SETA terug op het oude nest

Wilbert Arends is volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van SETA.

In Memoriam: Henk Nienhuis

Henk Nienhuis, icoon in de Noordelijke voetbalwereld, is op 75-jarige leeftijd overleden. Nienhuis heeft ...