TransferTalk: nieuwe keeper voor Nieuw Buinen

Transfer_TalkJaarlijks veranderen diverse spelers én trainers in de zomerstop van club. FC Kanaalstreek zal de komende periode zoveel mogelijk van deze mutaties proberen te vermelden. De nadruk ligt op proberen, want de ervaring leert ons twee dingen: er zijn heel veel spelers en trainers die van club wisselen (dus is het amper bij te houden) én over het algemeen wordt er meer gepraat over overschrijven dan dat er daadwerkelijk overgeschreven wordt…

Uitdaging voor Brian de Jonge
Na tien seizoenen bij Ter Apel ’96 te hebben gespeeld zal Brian de Jonge de overstap naar Nieuw Buinen maken. De doelman zal bij de oranjehemden een concurrentiestrijd aan moeten gaan met de huidige doelman, Robert Smit. Voor De Jonge (28 jaar) stond de afgelopen periode in het teken van het nemen van een beslissing: “Eén en ander liep al een tijdje, maar na een aantal gesprekken heb ik de knoop doorgehakt. Voor mij is het een fantastische uitdaging!” 

De Jonge, die bij zijn huidige club de onbetwiste doelman is, ziet twee ambities samenkomen in zijn overstap: “Ik wilde dolgraag weer op de fiets naar het voetbalveld kunnen. Daarnaast was ik zoek naar een sportieve uitdaging. Bij Nieuw Buinen kan ik dat combineren.” De Jonge strijdt momenteel met Ter Apel nog voor lijfsbehoud in de derde klasse. 

Ben jij, of ken jij een speler die van club gaat wisselen? Tip de redactie via: redactie@fckanaalstreek.nl

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

G-voetballers van SJS zijn de beste!

Niet één team dat kampioen is geworden, maar twee! Het gaat uitstekend met de ...

Huidige competities Tweede en Derde Divisie en Hoofdklasse niet hervat

De competities van de Tweede en Derde Divisie en Hoofklasse krijgen een andere opzet.