TransferTalk: half dozijn nieuwe spelers voor HOC

Transfer_TalkJaarlijks veranderen diverse spelers én trainers in de zomerstop van club. FC Kanaalstreek zal de komende periode zoveel mogelijk van deze mutaties proberen te vermelden. De nadruk ligt op proberen, want de ervaring leert ons twee dingen: er zijn heel veel spelers en trainers die van club wisselen (dus is het amper bij te houden) én over het algemeen wordt er meer gepraat over overschrijven dan dat er daadwerkelijk overgeschreven wordt…

HOC ‘shopt’ in Emmen
“Dit zijn allemaal jongens die een binding hebben met Odoorn.” zegt HOC-trainer Jans Spiegelaar over de versterkingen die hij binnenkort mag verwelkomen. En daar komt volgens de oefenmeester ook nog eens bij dat het directe versterkingen zijn voor zijn ploeg: “Van spelers met ervaring in de eerste klasse kun je niet zeggen dat het geen versterkingen zijn!” Spiegelaar spreekt in dit geval over de van v.v. Emmen afkomstige Jelle Siekman en Robert de Bruijn. Minder ervaren, maar volgens Spiegelaar ook een versterking zijn Stan Hiemstra en Jens Bruning. Ook deze spelers zijn afkomstig van v.v. Emmen: ze speelden het afgelopen seizoen in de A1.

Naast de vier bovengenoemde spelers komen ook Twan Koudenburg en Ralph Kuipers de gelederen van HOC versterken. Kuipers is afkomstig van DZOH, waar hij het afgelopen seizoen de boot bij het eerste elftal miste. Dat gold in mindere mate voor Twan Koudenburg, die bij v.v.Weerdinge geen basisspeler was, maar wel zeer regelmatig bij de wedstrijdselectie van het eerste elftal zat. Kortom: zes nieuwe spelers bij HOC, dat zich klaar lijkt te stomen voor de entree in de vierde klasse.

Ben jij, of ken jij een speler die van club gaat wisselen? Tip de redactie via: redactie@fckanaalstreek.nl

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Covid-19: Opnieuw financiële compensatie voor verenigingen

Er komt opnieuw financiële steun voor organisaties die geraakt worden door de nieuwe coronamaatregelen.

Coronaprotocollen amateurvoetbal

Overzicht van alle coronaprotocollen voor het amateurvoetbal.

De Oefencampagne 2018/2019

Overzicht van oefenwedstrijden die worden gespeeld in de wintermaanden.