TransferTalk: tweede versterking voor Valthermond

Transfer_TalkJaarlijks veranderen diverse spelers én trainers in de zomerstop van club. FC Kanaalstreek zal de komende periode zoveel mogelijk van deze mutaties proberen te vermelden. De nadruk ligt op proberen, want de ervaring leert ons twee dingen: er zijn heel veel spelers en trainers die van club wisselen (dus is het amper bij te houden) én over het algemeen wordt er meer gepraat over overschrijven dan dat er daadwerkelijk overgeschreven wordt…

Aanvallende impuls voor Valthermond
Na de overgang van Tom Meijers van Nieuw Buinen naar Valthermond hebben de Mondkers deze week nog een nieuwe speler aan de selectie toegevoegd. Jens Bulle, speler van vijfdeklasser SC Roswinkel maakt de komende zomer de overstap naar sportpark ‘De Meent’. De pas 17-jarige Bulle maakte het afgelopen seizoen acht treffers in de vijfde klasse F en vindt het tijd voor stap omhoog. Een stap die hij weloverwogen maakt.

“Mijn tweede seizoen in het eerste van Roswinkel zit er net op. Mijn gevoel zegt dat ik bij Roswinkel niet de voetballer kan worden, die ik graag wil zijn”, aldus Bulle. “Na overleg met mijn trainer én Harris Huizingh heb ik uiteindelijk voor Valthermond gekozen omdat het een leuk team is met veel jonge spelers.” Over zijn ambities bij de blauw-witten is Bulle, die zowel op het middenveld als in de aanval uit de voeten kan, duidelijk: “Mijn doel is het veroveren van een basisplaats. Als dat zo ver is, ga ik van daaruit weer verder kijken wat er allemaal nog in het vat zit!”

Ben jij, of ken jij een speler die van club gaat wisselen? Tip de redactie via: redactie@fckanaalstreek.nl

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Speelronde 5 FCK Amateurtoto

Voor de volgende 8 wedstrijden dient door de deelnemers een voorspelling gedaan te worden.

René Wollerich nieuwe hoofdtrainer Achilles 1894

Achilles 1894 heeft een nieuwe hoofdtrainer aangesteld voor het seizoen 2022-2023.