TransferTalk: Belofte verlaat SC Stadskanaal

Transfer_TalkJaarlijks veranderen diverse spelers én trainers in de zomerstop van club. FC Kanaalstreek zal de komende periode zoveel mogelijk van deze mutaties proberen te vermelden. De nadruk ligt op proberen, want de ervaring leert ons twee dingen: er zijn heel veel spelers en trainers die van club wisselen (dus is het amper bij te houden) én over het algemeen wordt er meer gepraat over overschrijven dan dat er daadwerkelijk overgeschreven wordt…

Westerwolde versterkt middenveld
Hij maakte op 16-jarige leeftijd al zijn debuut voor het eerste elftal van SC Stadskanaal, maar nu, drie jaar later, maakt Marco Boskers bij gebrek aan uitzicht op een basisplaats de overstap naar vierdeklasser Westerwolde. “Bij Stadskanaal is de concurrentie op mijn positie heel sterk.” aldus de middenvelder, “Bij Westerwolde heb ik aanzienlijk meer kans op een basisplaats.”

Boskers, die woonachtig is in Alteveer, treft bij de Vlagtwedders onder ander Ferdy Kuiper, die een belangrijk aandeel had in de overstap: “Via hem ben ik in contact gekomen met de club. Overigens heb ik bij Veendam 1894 ook al met de gebroeders Riks en Roy de Jongh gespeeld, dus ik ken al een aantal spelers.” Boskers zegt een duidelijke ambitie te hebben voor het komende seizoen: “Ik wil me als voetballer ontwikkelen. Volgens mij gaat dat lukken in een jonge, voetballende ploeg die graag de stap naar de derde klasse wil maken!”

Ben jij, of ken jij een speler die van club gaat wisselen? Tip de redactie via: redactie@fckanaalstreek.nl

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

ZVV Borger maakt de dienst uit op eigen toernooi

Het vlaggenschip van zvv Borger heeft de jubileumeditie van het eigen toernooi gewonnen. Het ...

Einde VEV: SETA raakt punten kwijt

Vijfdeklasser VEV heeft besloten haar eerste elftal terug te trekken uit de competitie. De ...

EEC op de drempel van 50-jarig bestaan

De Ees Eesergroen Combinatie bestaat volgende week vijftig jaar! De dorpsclub, beter bekend als ...