TransferTalk: talent keert terug bij Musselkanaal

Transfer_TalkJaarlijks veranderen diverse spelers én trainers in de zomerstop van club. FC Kanaalstreek zal de komende periode zoveel mogelijk van deze mutaties proberen te vermelden. De nadruk ligt op proberen, want de ervaring leert ons twee dingen: er zijn heel veel spelers en trainers die van club wisselen (dus is het amper bij te houden) én over het algemeen wordt er meer gepraat over overschrijven dan dat er daadwerkelijk overgeschreven wordt…

Musselkanaal versterkt aanval opnieuw
Ondanks het aantrekken van twee nieuwe spitsen (Yordi van der Laan en Jordy Oost) heeft Musselkanaal zich nog verder ingespannen om de voorste linie van het elftal te versterken: in de persoon van Robin Gerlach is een derde aanvallende versterking vastgelegd. De 18-jarige Gerlach speelt op dit moment bij v.v. Emmen in de A-junioren.

Toch is de rechtsbuiten geen onbekende op het sportpark aan de Parklaan: “Voor mijn periode bij Emmen speelde ik al bij Musselkanaal. Ik ben blij om weer terug te zijn.” Gerlach maakt de stap naar de groenhemden omdat één en ander beter te combineren is met zijn opleiding Sport & Bewegen op het Drenthe College: “Daarnaast hoop ik uiteindelijk op een heel hoog niveau te kunnen spelen. Via Musselkanaal denk ik dat te kunnen bereiken.”

Ben jij, of ken jij een speler die van club gaat wisselen? Tip de redactie via: redactie@fckanaalstreek.nl

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Wethouder legt ‘eerste steen’ in Valthermond

Op sportpark ‘De Meent’ in Valthermond wordt momenteel hard gewerkt aan de vernieuwbouw van ...

BREAKING NEWS: SEIZOEN AMATEURVOETBAL IS AFGELOPEN!

Het amateurvoetbal voor dit seizoen is afgelopen, dat heeft de KNVB laten weten na ...