Aftellen: Raymond Duitscher Toernooi

Na de oproep van de toernooicommissie van v.v. Titan op deze website hebben zich de nodige A- junioren teams zich aangemeld waardoor de speelschema’s voor bijna alle categorieën vanaf vandaag te lezen zijn op de toernooiwebsite: www.rdtoernooi.nl! Inderdaad bijna alle, want via deze weg doet de organiserende commissie een tweede oproep want zij zijn nog op zoek naar een laatste Meiden C- junioren zevental voor vrijdag 17 juni 2016.

In de smaak
Dat team zou dan het laatste van de 49 teams in totaal zijn, die in acht verschillende categorieën zullen strijden om de prijzen tijdens het toernooiweekend. De opzet van het toernooi, waarbij alle categorieën een apart dagdeel bespelen, valt dus in de smaak bij vele teams uit de regio. De speelschema’s beloven een aantal mooie wedstrijden, aangezien veel teams afkomstig zijn uit de Kanaalstreek.

Stadskanaal B1
Speciale dank gaat uit naar Stadskanaal B1 van trainer Kevin Smits, dat op vriendelijke aandringen van de commissie in de A-categorie gaat spelen. De B1 van Smits speelt in de Hoofdklasse en is op weg naar een mogelijke promotie richting de vierde divisie. De trainer gaf gehoor aan de vraag van de commissie en geeft hiermee een vrijwel zekere derde winst op rij in de B-categorie weg. Met veel interesse zal er van onze kant worden gekeken hoe zij het gaan doen in een hogere leeftijdsklasse.

Veel vermaak
Het compacte schema tijdens de derde editie van het Raymond Duitscher Toernooi zorgt ervoor dat er voor liefhebber, supporter en speler veel te zien en te doen zal zijn. Evenals vorig jaar zal er ook weer een Job Bakker Penaltybokaal zijn en zal een klein honderdtal aan vrijwilligers er weer een mooi weekend van proberen te maken.

RDT

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Richard Streuding en Onstwedder Boys zijn eruit

Het is definitief: Richard Streuding wordt hoofdtrainer van Onstwedder Boys. Club en trainer waren ...

De gezonde kantine van v.v. Gasselternijveen

Op zaterdagochtend 6 september was het eindelijk zo ver voor v.v. Gasselternijveen. Het project ...