TransferTalk: nieuwe keeper voor Borger

Transfer_TalkJaarlijks veranderen diverse spelers én trainers in de zomerstop van club. FC Kanaalstreek zal de komende periode zoveel mogelijk van deze mutaties proberen te vermelden. De nadruk ligt op proberen, want de ervaring leert ons twee dingen: er zijn heel veel spelers en trainers die van club wisselen (dus is het amper bij te houden) én over het algemeen wordt er meer gepraat over overschrijven dan dat er daadwerkelijk overgeschreven wordt…

Borger legt vervanger Viel vast
Na de overstap van aanvoerder en onbetwiste eerste doelman ging Borger op zoek naar een vervanger. In deze zoektocht zijn de groenhemden uitgekomen bij Edwin Haandrikman, die momenteel bij zondagse vierdeklasser KSC (Schoonoord) speelt. Voor de 23-jarige doelman is Borger een mooie uitdaging.

“Na een goed gesprek en een week bedenktijd heb ik de beslissing gemaakt om naar Borger te gaan. Ik wil mezelf verder ontwikkelen bij Borger, om mijn ambities te bereiken” En die ambitie reikt veel verder dan Borger, want Haandrikman wil graag naar de eerste klasse: “Ik heb zeventien jaar bij KSC gespeeld, dus de beslissing om te vertrekken was een lastige. Met Borger hoop ik de tweede klasse te bereiken. Van daaruit gaan we opnieuw bekijken wat de mogelijkheden zijn.”

Ben jij, of ken jij een speler die van club gaat wisselen? Tip de redactie via: redactie@fckanaalstreek.nl

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Stand FC Kanaalstreek Amateurtoto na speelronde 2

De tussenstand na speelronde 2 van de FC Kanaalstreek Amateurtoto.

SJS organiseert Freddie Pranger Memorial

SJS staat helemaal klaar voor de ontvangst van ruim 350 G-Voetballers die gaan deelnemen aan ...