TransferTalk: opnieuw aderlating voor TEVV

Transfer_TalkJaarlijks veranderen diverse spelers én trainers in de zomerstop van club. FC Kanaalstreek zal de komende periode zoveel mogelijk van deze mutaties proberen te vermelden. De nadruk ligt op proberen, want de ervaring leert ons twee dingen: er zijn heel veel spelers en trainers die van club wisselen (dus is het amper bij te houden) én over het algemeen wordt er meer gepraat over overschrijven dan dat er daadwerkelijk overgeschreven wordt…

Verdediger terug naar zijn vorige club
De leegloop bij TEVV neemt steeds grotere vormen aan. Nadat zeker acht spelers al besloten de Mondkers te verlaten heeft ook Nick Kroeze onlangs dat besluit genomen. Ondanks zijn naderende overstap naar v.v. Emmen geeft de verdediger aan zich maximaal in te blijven zetten: “Op dit moment is het belangrijkste dat we handhaving afdwingen met én voor TEVV.”

Kroeze, 23 jaar oud, had het goed naar zijn zin bij TEVV: “Ondanks dat ik er prima op mijn plek was, miste ik v.v. Emmen wel. Dat is toch wel mijn cluppie.” Via de eersteklasser hoopt Kroeze stiekem op een stap hogerop: “Ik denk dat ik bij Emmen toch meer uit mezelf kan halen. En dat is precies wat ik wil, helemaal nu ik nog niet zo oud ben!”

Ben jij, of ken jij een speler die van club gaat wisselen? Tip de redactie via: redactie@fckanaalstreek.nl

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Oproep: Vaantjes gezocht!

Jan Jansen is op zoek naar voetbalvaantjes van allerlei voetbalclubs. Jansen verzamelt al tijden ...

Open Techniek Kampioenschappen Boy Nijgh Voetbalschool

Het is voorjaarsvakantie. En wanneer het vakantie is, dan is er op de woensdagmiddag ...

De Treffer ’16 krijgt verbeterde accomodatie

De Treffer '16 krijgt na lang aandringen een verbeterde accommodatie.