TransferTalk: Leegloop gaat verder bij TEVV

Transfer_TalkJaarlijks veranderen diverse spelers én trainers in de zomerstop van club. FC Kanaalstreek zal de komende periode zoveel mogelijk van deze mutaties proberen te vermelden. De nadruk ligt op proberen, want de ervaring leert ons twee dingen: er zijn heel veel spelers en trainers die van club wisselen (dus is het amper bij te houden) én over het algemeen wordt er meer gepraat over overschrijven dan dat er daadwerkelijk overgeschreven wordt…

Marissen, Gall en Siepe vertrekken
Zoals eerder op deze website genoemd, is er een groot aantal spelers dat TEVV aan het einde van het seizoen gaat verlaten. Zo zoeken o.a. Nick Kroeze, Henk Bakker, Wim Kok, Benjamin Mazeau, Roy Feiken, Ayhan Bas en Fernando Slagveer hun heil ergens anders. Maar de leegloop gaat verder in Tweede Exloërmond, want opnieuw hebben enkele spelers te kennen gegeven te gaan vertrekken. Dit geldt voor Sander Marissen, Jeremy Gall en Jordi Siepe.

Sander Marissen speelde de afgelopen twee seizoenen met veel plezier bij de Mondkers, maar vanwege de onrust van de laatste weken heeft hij besloten te vertrekken: “Er bestaat totaal geen duidelijkheid over hoe het volgend seizoen verder gaat, daarom kijk ik verder. Inmiddels heb ik met verschillende verenigingen contact gehad, maar een beslissing heb ik nog niet genomen. Ik wil eerst mijn leuke periode bij TEVV afsluiten door ervoor te zorgen dat de club zich veilig speelt via de nacompetitie.” In zijn kielzog vertrekt ook collega-middenvelder Jeremy Gall. Hij gaat op zoek naar een andere uitdaging, maar heeft deze nog niet gevonden: “Ik heb nog geen flauw idee waar ik volgend seizoen speel. In de komende periode zie ik wel welke club zich meldt, maar tot nu toe heb ik nog niks.” Gall, die in het verleden uit kwam voor FC Emmen, staat wel overal voor open: “Ik woon in Muntendam en studeer in Emmen, dus in deze regionen ben ik beschikbaar.” Ook de 21-jarige Jordi Siepe, die eerder ook kortstondig speelde voor EEC en Mussel, gaat TEVV verlaten. Hij heeft gekozen zijn loopbaan voort te zetten bij Valthermond. 

Verdedigers wachten af
Een aantal andere selectiespelers bij TEVV heeft nog geen besluit genomen met betrekking tot volgend seizoen. Verdediger Faizel Dos Santos wil eerst afwachten wat er gebeurt bij zijn huidige club: “Ik vind het netjes om de ontwikkelingen bij TEVV af te wachten. Op 7 juni is er een vergadering en deze wacht ik eerst af. Wel heb ik een aantal gesprekken gevoerd en dit heeft een goed gevoel opgeleverd met één club in de regio. Ik zal namelijk wel in de Kanaalstreek blijven voetballen, want mijn gezin is het belangrijkst.” Twee andere spelers die hun beslissing nog even uitstellen zijn rechtsback Joeri Westerhof en spits Jan Jaap Wever. Zij besluiten na het huidige seizoen wat ze gaan doen.

Ben jij, of ken jij een speler die van club gaat wisselen? Tip de redactie via: redactie@fckanaalstreek.nl

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Boy Nijgh Voetbalschool: techniek kampioenschappen

De inschrijving voor het techniek kampioenschap van de Boy Nijgh Voetbalschool is nog geopend tot ...

TEVV wil op zaterdag voetballen

Het bestuur van zondag-eersteklasser TEVV is onlangs verzocht of zij een nieuw te vormen ...

TransferTalk: drie TEVV’ers blijven in de Kanaalstreek

Jaarlijks veranderen diverse spelers én trainers in de zomerstop van club. FC Kanaalstreek zal ...