KNVB laat Pekelder Boys in onzekerheid achter

pekelder-boys1Ondanks een eerdere toezegging van de KNVB om nog voor het weekend (gistermiddag, red.) een beslissing te nemen over de wedstrijd tussen DSC ’65 en Pekelder Boys, verkeren beide ploegen nog steeds in onzekerheid. Wel heeft de voetbalbond de wedstrijd van het Groninger Blauw-Geel uitgesteld. Deze ploeg speelt tegen de verliezer van het tweeluik tussen DSC ’65 en Pekelder Boys om een plek in de vierde klasse. 

Uitstel
Navraag bij wedstrijdsecretaris én doelman Robbert Zuur van Pekelder Boys leert dat de KNVB pas na het weekend een beslissing neemt: “Wij hebben vernomen dat er komende maandag een beslissing genomen gaat worden. Heel vervelend dat we nu een heel weekend in onzekerheid zitten. Iedereen bij ons gaat ervan uit dat het seizoen erop zit.” Daarbij verwijst Zuur naar de gebeurtenissen na afloop van de wedstrijd: “Nadat ik de laatste strafschop stopte hebben wij de overwinning gevierd. Aansluitend is het wedstrijdformulier ondertekend. Lijkt mij vreemd om dat nu terug te draaien.”

Vervolg
Wanneer de KNVB onverhoopt besluit om de strafschoppenserie vanaf de zesde strafschop opnieuw af te handelen zou het kunnen zijn dat de Pekelders voor twee strafschoppen naar Dalerveen reist. Zuur hierover: “Als we dan maar winnen. Want bij verlies moeten we nog twee keer tegen Blauw-Geel. Daar zitten wij helemaal niet op te wachten!”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Speelronde 6 FCK Amateurtoto

Voor de volgende 8 wedstrijden dient door de deelnemers een voorspelling gedaan te worden.

Sport roept kabinet op avondlockdown voor sport aan te passen

De sportbonden roepen het kabinet op om de avondlockdown voor het sporten te verruimen ...

Spelregelbewijs seizoen 2021/2022 halen

Spelers en speelsters geboren in het jaar 2004 moeten hun spelregelbewijs halen.