TransferTalk: oud-Titaan naar Valthermond

Transfer_TalkJaarlijks veranderen diverse spelers én trainers in de zomerstop van club. FC Kanaalstreek zal de komende periode zoveel mogelijk van deze mutaties proberen te vermelden. De nadruk ligt op proberen, want de ervaring leert ons twee dingen: er zijn heel veel spelers en trainers die van club wisselen (dus is het amper bij te houden) én over het algemeen wordt er meer gepraat over overschrijven dan dat er daadwerkelijk overgeschreven wordt…

Erwin Schipper naar Valthermond
Tot zijn zeventiende levensjaar speelde Erwin Schipper bij Titan, waarna hij deze ploeg verruilde voor SVBO. Nu, vier seizoenen later keert Schipper terug in de Kanaalstreek, te weten bij Valthermond. Schipper, nu 21 jaar zegt over zijn overstap: “Ik vond het tijd voor een nieuwe uitdaging. Bij Valthermond ken ik al wat spelers, dus dat maakt het makkelijker om de stap te maken.”

Schipper geeft aan vooral een goed gevoel te hebben bij zijn overstap naar de Mondkers: “Ik ben nu een aantal keren op ‘De Meent’ geweest. Dat voelt goed, ook vanwege de trainer. Op het werken met Harris Huizingh verheug ik me enorm! Mijn ambitie is om zoveel mogelijk scoren. Kortom, belangrijk zijn voor het team.”

Ben jij, of ken jij een speler die van club gaat wisselen? Tip de redactie via: redactie@fckanaalstreek.nl

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Transfertalk

Overzicht van de transfermutaties in de Kanaalstreek.

Hans Kamphuis verlengt bij TEVV

TEVV heeft het contract met hoofdcoach Hans Kamphuis met één jaar verlengd. Kamphuis, oud-trainer ...