TransferTalk: Tweede Nieuw Buinen-speler naar Be Quick 1887

Transfer_TalkJaarlijks veranderen diverse spelers én trainers in de zomerstop van club. FC Kanaalstreek zal de komende periode zoveel mogelijk van deze mutaties proberen te vermelden. De nadruk ligt op proberen, want de ervaring leert ons twee dingen: er zijn heel veel spelers en trainers die van club wisselen (dus is het amper bij te houden) én over het algemeen wordt er meer gepraat over overschrijven dan dat er daadwerkelijk overgeschreven wordt…

Ook Rik Graver naar Be Quick 1887
In navolging van Ahmed Ndayisaba vertrekt ook Nieuw-Buinen speler Rik Graver naar Be Quick 1887. Graver kwam één seizoen uit voor de oranjehemden, nadat hij de hele jeugdopleiding had doorlopen bij FC Emmen. De trainers van de club in Haren kennen hem ook vanuit de jeugd, dus het lijntje was snel gelegd: “De kans om de uitdaging aan te gaan bij deze traditionele club, laat ik niet aan mij voorbij gaan. En drie trainingen plus één à twee wedstrijdmomenten spreekt me ook erg aan.” Ook over Nieuw Buinen is de 20-jarige Graver positief: “Nieuw Buinen is een prima club waar regionale talenten zich kunnen ontwikkelen. Ik heb zelf veel goeie contacten aan dit jaar over gehouden.”

Kunst blijft voetballen in Haren
Jorrit Kunst kwam in de jeugd uit voor v.v. Gasselternijveen en stapte het afgelopen seizoen over van het failliete WKE naar Be Quick 1887. In een eerder interview op deze website gaf de verdediger aan nog niet te weten of hij zijn voetballoopbaan zou voortzetten in Haren, maar inmiddels heeft hij besloten wel actief te blijven op de ‘Esserberg’. Kunst sloot het seizoen af met promotie en komt zodoende volgend seizoen uit in de Derde Divisie.

Ben jij, of ken jij een speler die van club gaat wisselen? Tip de redactie via: redactie@fckanaalstreek.nl

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

TransferTalk: wel versterkingen, geen keeper voor Alteveer

De zoektocht van Alteveer naar een keeper voor het eerste elftal gaat onverminderd voor. ...

Politiek praat over clubgebouw Gieten

Na lange tijd van overleg komt er binnenkort duidelijkheid over nieuwbouw van het clubgebouw ...

Schrijf je snel in voor de KNVB voetbalkampen 2021!

De KNVB organiseert voetbalkampen voor de jeugd tussen 8 en 15 jaar oud.