Vijfde ‘Batse Jeugdvoetbaltoernooi’ in Musselkanaal

BatseVoetbalvereniging  Musselkanaal organiseert komend weekend op hun sportpark alweer voor de vijfde maal een voetbaltoernooi voor de jeugd, genaamd het ‘Batse Jeugdvoetbaltoernooi’. Meer dan 70 jeugdteams van zo’n 20 verschillende verenigingen hebben zich aangemeld.

Goed doel
Elk jaar wordt een goed doel aan het toernooi gekoppeld. Er wordt dan ook een kleine bijdrage per speler gevraagd hiervoor. De totale opbrengst gaat vervolgens rechtstreeks naar het goede doel in kwestie. Afgelopen jaar hebben we dankzij de jeugdbijdrage meer dan € 1250 kunnen doneren aan de ‘Julians Stichting’ en in 2014 ging hetzelfde bedrag naar ‘Stichting Kika’. Dit jaar gaat het volledige bedrag naar de ‘Clini Clowns’.

Programma
Op vrijdag 10 juni trappen de A & B junioren af om 18.30 en om 20.45 uur wordt deze avond afgesloten.  Zaterdag 11 juni spelen de E- & F junioren van 9.00 tot 12.00 uur. Vanaf 12.30 zijn de C- en D junioren aan de beurt en zij sluiten af om 18.00 uur. Naast het voetbal worden er voor de deelnemers ook diverse andere activiteiten georganiseerd.

Gratis toegang
De toegang is vanzelfsprekend gratis maar een vrijwillige bijdrage voor het goede doel is natuurlijk altijd welkom. Zie ook de Facebook pagina van het ‘Batse Jeugdvoetbaltoernooi’.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Wegen Titan en Martin Koppenol gaan scheiden

De wegen van Titan en Martin Koppenol scheiden na afloop van het huidige seizoen.

Tussenstand EK Pool na totaal aantal doelpunten topscorer EK (5 doelpunten)

Tussenstand FC Kanaalstreek EK Pool na totaal aantal doelpunten topscorer EK.

Planning en deadlines voorjaarscompetitie en 3e fase

De KNVB is al bezig met de voorbereiding voor de voorjaarscompetities.